Elämykset

Elämyksiä moneen makuun

Yhteistä Lomakartanon ystäville on halu kokea jotain ainutlaatuista luonnon rauhassa – vauhdikkaita safareita, hiljaisia hiihtoretkiä, laineiden liplatusta ja teeren kukerrusta mäntykankaalla. Jo Oivangin omat maastot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet omatoimiselle liikkujalle: kanootit, veneet ja kalastusvälineet tarjoamme talon puolesta ja yleisille hiihto- ja kelkkareiteille pääset aivan mökkiemme pihasta.

Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa, joten mielekästä tekemistä löytyy ihan jokaiselle! Järjestämme kuljetukset Rukalle ja muihin lähialueiden kohteisiin kaiken kokoisille ryhmille. Aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi saunan lempeät löylyt rentouttavat mielen ja Ukonkiven herkullinen illallispöytä viineineen kruunaa unohtumattoman päivän.

Yrityksille

Oivangin luonnonkaunis järvimaisema tarjoaa erinomaiset puitteet myös kokoustamiseen, virkistyspäiville, Team building – tapahtumille ja yrityksen yhteisille juhlille. Erinomainen ruoka on oleellinen osa onnistunutta kokouspäivää ja monipuoliselta ruokalistaltamme löytyy sopivat vaihtoehdot jokaisen makuun. Kaikki kokoustarjoilut kuten kahvit, lounaat ja päivälliset hoituvat kätevästi kauttamme. Salista löytyvät kaikki kokoustamiseen tarvittavat välineet: kaksi videotykkiä, fläppitauluja, laadukas äänentoisto, langaton nettiyhteys sekä tulostin/kopiokone.

Järjestämme tarvittaessa myös yritysryhmien kuljetukset. Miltä kuulostaisi aloittaa yrityksenne elämyksellinen kokous esimerkiksi saapumalla lentokentältä Oivankiin moottorikelkoilla? Tehokkaan kokouspäivän päätteeksi voimme järjestää erilaista yhteistä tekemistä. Moottorikelkkailemaan tai huskysafarille voidaan lähteä miltei suoraan kokouspaikan ovelta. Joskus on vain mukava olla porukalla ja viettää yhteistä aikaa pihapelien, kalastuksen tai lumikenkäilyn merkeissä. Olemme kuulleet myös huhuja, että parhaat bisnesideat ovat syntyneetkin aamuyöstä Ukonkiven saunan lauteilla!

Kysy tarjous

Back to top